mandag den 21. september 2015

GIVEAWAY DEPEND O2 FAVORITTER

Så er det blevet tid til min første giveaway! Yay! Den er sponsoreret af Depend Cosmetics, og består af produkter fra deres nye O2 serie, specielt udvalgt af mig - og der er både nogle lækre farver til neglene samt produkter til pleje af negle og hænder. 


Gaven, du kan vinde består for det første af 4 O2 neglelakker i skønne efterårsfarver - mine personlige favoritter fra efterårskollektionen. 


Derudover består den også af et Nail Care Kit, der inkluderer en cuticle peeling, avocado nail oil, samt en håndcreme, hvilket er perfekt til de kolde, blæsende efterårsmåneder, hvor hænder og neglebånd nemt kan blive tørre og ru. Og sidst men ikke mindst: Den uundværlige Ridgefiller! Og ja, den er virkelig uundværlig, når man som mig har nogle bulede og rillede tommefingernegle. Man påfører den blot på neglen inden man lakerer den i den ønskede farve og vupti - diverse buler og riller er så godt som væk. 


Og nu til det vigtige. For at være med i giveawayen, kræver det for det første at du har en profil på Instagram - og hvis ikke du har det tager det kun 2 minutter at oprette en. Derfter skal du gøre følgende:
  1. Følg mig, Dittepip og @depend_cosmetic på Instagram
  2. Repost giveaway billedet fra min instagramprofil
  3. Hashtag det med #dittepipgiveaway

Jeg trækker en tilfældig vinder søndag d. 27. september kl 20.00

Held og lykke, alle mine små pipper! 
1 kommentar:

  1. Hej Ditte!

    Det er meget pinligt, men jeg har lige set, at du tilbage i starten af april nominerede min gamle blog (Katrine Sommer) en til award - tusind tak!

    Katrine // cozybookowl.blogspot.com + bookishmanicurist.blogspot.com

    SvarSlet