søndag den 6. september 2015

7 DAYS


Dem der følger mig på instagram vil vide at jeg den sidste uges tid har haft et lille forsøg kørende, nemlig Depends 7 Day lakker. Lakkerne skulle, som navnet antyder, holde i 7 dage, samt give en "gel" lignende effekt. 

Jeg gik ind i eksperimentet med en smule sund skepsis, og tvivlede lidt på at de kunne holde i en hel uge. Men jeg kastede mig alligevel ud i det med stor entusiasme! 

For at bruge 7 Day lakkerne skal man først have fat i startsættet, som består af en cleanser, en basecoat og en topcoat. Udover dette skal man også bruge en eller flere af de farvede lakker fra 7 Day serien. Jeg startede med at komme lidt cleanser på en vatrondell og rensede mine negle (som i forvejen var renset for neglelak). 
Derefter lagde jeg et lag basecoat. Som I kan se er penslen meget bred, hvilket gør at man næsten kan påføre lakken i ét strøg, da penslen næsten når helt ud til begge sider. 

Derefter påfører man den farve man nu ønsker. Jeg valgte at bruge farverne Pure White, Sweet Clouds, Lemonade Festival og Dancin' Barefoot, hvilket jeg synes er en supersød farvekombination. Jeg valgte at give to lag af hver farve, undtagen Sweet Clouds som fik 3 lag. Endnu et plus ved lakkerne er at de flyder nemt ud i et jævnt lag af sig selv. 

Til slut fik de et lag topcoat, som skulle være det der gør dem gel-agtige. Topcoaten tørrede hurtigere end almindelig lak, og jeg kunne derfor bruge mine hænder igen efter relativt kort tid. God start for 7 Day, yay! 
Hvis du nu sidder og tænker "Åh Gud, alle de trin er forvirrende, det tør jeg slet ikke kaste mig ud i", så bare rolig - det kan du sagtens! Ud over at der er tydelige instruktioner på siden af startkittet, så står der tilmed "step 1", "step 2", step 3" osv på selve lakkerne. No worries!

Startbillede, taget d. 30/8-2015Én af de største udfordringer ved mit 7 Days forsøg var for mig ikke at lægge ny neglelak. Normalt lægger jeg ny lak hver dag, og det kriblede da også gevaldigt i mine fingre hen mod slutningen af ugen. Men jeg var standhaftig! 

Slutbillede, taget d. 5/9-2015Som I kan se er lakken stort set intakt - det eneste der er at bemærke, er en lille chip på venstre siden af min ringefinger, samt lidt slid for enden af pegefingeren. Jeg er imponeret over holdbarheden af lakkerne, ikke mindst fordi jeg ikke har nogen opvaskemaskine, og al opvask tager jeg derfor i hånden. Det var desuden en fantastisk følelse af gel på mine negle i alle 7 dage, hvilket jeg sætter stor pris på - lidt luksus i hverdagen kan gøre meget for humøret!  

Har du prøvet 7 Day lakkerne? Eller kunne du tænkte dig at prøve dem? Smid gerne en kommentar nedenunder! 

3 kommentarer:

 1. Nu får jeg for vildt lyst til at prøve det sæt.. har godt nok overvejet det længe. Godt jeg snart har fødselsdag! ;)
  Super dejlig blog (og IG) du har ♡

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød - tusind tak <3 det kan klart anbefales, og det er jo oplagt som fødselsdagsgave! Tillykke med fødselsdagen når du når så langt :)

   Slet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet