fredag den 8. januar 2016

WINTER WONDERLAND


Jeg er en af de få danskere der har den generelt meget upopulære holdning at sne er noget af det bedste der findes. Jeg elsker sne, fordi sne for mig er lig med hygge. Der er intet bedre end at stå op og trække gardinerne fra og se hvordan ens udsigt på magisk vis har fået den smukkeste hvide dyne på i løbet af natten.

Og nej, jeg er ikke en passiv vindueskigger der kun synes at det er fint mens man selv sidder indenfor i sin varme, trygge hule. Jeg elsker at gå ture i sneen og se hvordan hver en gren er tynget af den og jeg elsker følelsen af hvordan det knirker under mine fødder hver gang jeg tager et skridt. Jeg elsker at cykle igennem det om morgenen på vej til mit studie, også selvom det betyder at jeg skal træde ekstra til i pedalerne og må trække cyklen på de strækninger der endnu ikke er ryddet for sne. Pyt med om jeg nu kommer 10 minutter for sent til forelæsningen - se lige hvor flot det er! 

Og sidst men ikke mindst elsker jeg at komme hjem efter flere timers sneboldskamp og hundredevis af kælketure, og være helt øm i benene, mærke hvordan ansigtet brænder som jeg træder ind i varmen, trække de gennemblødte sokker af mine forfrosne tæer for derefter at krybe under dynen med en kop te og kigge ud på det smukke snehvide landskab. Kald mig bare Dronning Jadis af Narnia, men dét er nu engang lykken. 

Jeg kan ligefrem mærke hvordan lykkefølelsen spreder sig hele vejen ud i mine fingerspidser, som jeg sidder og skriver om det nu. Og apropros fingerspidser, så fik jeg i går lavet disse negle med nogle yderst diskrete snefnug på, meget passende til vejret. De er en meget sart rosa med små glimmer flager for enden, stampet med hvide snefnug. Den fine rosa farve er Depends "French Kiss" oven på en hvid baggrund, i dette tilfælde O.P.I.'s "Alpine Snow". Det er svært at få et ordentlig billedet af dem, men der er så fine og feminine og jeg elsker hvordan man lige kan skimte de hvide snefnug på den lyserosa baggrund med de fineste glimmer stykker. Hvordan har du det med snevejr? Er du lige så begejstret for det som mig, eller bander du det langt væk? Smid gerne en kommentar under! 

1 kommentar: