torsdag den 31. december 2015

2015 BEST NINE

Året 2015 er så småt ved at gå på hæld, og I den anledning syntes jeg at det var på sin plads at kigge tilbage på året der gik. Der er sket utroligt meget det seneste år; jeg har oprettet min blog, jeg har lært en masse nye skønne neglelaks- og vintage entusiaster at kende og så nåede min Instagram også lige at runde de 5000 følgere - vildt! 

Derfor bringer jeg hermed mine 9 mest likede billeder på instagram, som jo må siges at være en god opsumering af bloggen i år 2015. 

9.
Mine første matchende negle til min kjole! Jeg er virkelig vild med dette design, men min negleteknik har rykket sig så meget siden dengang, så jeg har planer om at rekreere dem i 2016.

8. Mine Gaudi negle, jeg lavede i Barcelona! Jeg elsker også selv dette design og jeg er blevet helt vild med dotticures siden! 


7. 
Endnu et neglemacth! Som jeg igenigen er helt forelsket i! 


6. 
Overraskende ligger denne her i min top 9 - det havde jeg ikke lige regnet med. Det er et meget fint mønster men det er ikke en af mine yndlings. 


5. 
Mine matchende negle til min Hell Bunny kjole! Som Hell Bunny faktisk repostede på deres oficielle instagram. Jeg fangirlede pænt meget! 


4. 
Jeg valgte at lave et negledesign for at vise min støtte for ofrene under terrorangrebet i Frankrig i år. Noget der skabte debat, for folk synes at det var usmageligt, men i mine øjne er mine negledesigns kunst, og kunst tager udgangspunkt i følelser - både gode og dårlige. 


3. 
Jeg var meget overrasket over hvor populære disse negle var. Jo, det er en fed farve men designet er ret enkelt og personligt synes jeg ikke at det er ét af mine bedste.


2. 
Nutella negle! De var enormt svære at lave og tog mig lang tid, så jeg synes det er fuldt fortjent med en plads i top 9 til disse negle! 


1. 
Denne havde jeg på ingen måde set komme. Nok mest fordi at jeg faktisk ikke er særlig stor fan af negle med dyreprint plus de er lavet for snart et år siden, hvor jeg havde meget lidt viden omkring pleje af neglebånd, negleform, værktøjer eller noget som helst. Måske får de et remake i 2015, hvem ved? 


Hvilken er din favorit? Efterlad gerne en kommentar nedenunder, eller på mi instagram @dittepip !

Og hav så et rigtig godt nytår allesammen! Glæder mig til at se hvad 2016 bringer! 
4 kommentarer:

 1. Ditte - du er simpelthen for vild med de negle - og din stil er kun blevet endnu smukkere i 2015! Glæder mig til at følge med i 2016 - hav du et super godt nytår!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød - mange tak og i lige måde! Måske ses vi til 50'er fest igen engang i det nye år :)

   Slet
 2. Hold op hvor er det nogle vildt flotte billeder! imponerende :)
  Godt nytår.

  Hilsen Kirsten
  - https://shitithoughtaboutyouagain.wordpress.com/

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak skal du have! Håber også du havde et skønt nytår :)

   Slet