tirsdag den 6. oktober 2015

MY FIRST DRESS

Kjole: Hell Bunny // Cardigan: H&M // Bælte: Genbrug // Sko: Karizma
I dag har jeg besluttet mig for, at det var denne skønne kjole fra Hell Bunny der skulle have matchende negle. Lige præcis denne kjole har stor betydning for mig, da det var den første swing kjole jeg nogensinde købte. 
Den blev købt i al hast i år 2010, da jeg var på ferie med min familie i Barcelona. Og når jeg siger i al hast, så mener jeg virkelig i al hast. Der var 2 timer til at vi skulle checke ind i lufthavnen, og vi havde noget tid der skulle fordrives. Derfor bevægede vi os en sidste gang rundt i Barcelonas forunderlige gader, hvor skæbnen ville det at vi kom forbi en butik med de mest fantastiske kjoler. Dengang var jeg langt fra interesseret i kjoler, og jeg gik altid i jeans - gerne med en masse hjemmelavede huller i. Trods dette var der noget der fangede mig ved denne kjole, der hang på ginen i butikken, og jeg blev enig med mig selv om at jeg bare måtte prøve den. Den sad som en drøm, og jeg var forelsket! Desværre havde jeg allerede købt en anden kjole, (meget kedelig sammenlignet med denne), og jeg havde derfor ikke råd til den. Jeg lagde med et suk kjolen tilbage igen, og vi slentrede videre ned af gaden. 

En time efter kigger min mor på mig og siger: "Du tænker stadigvæk på den kjole, gør du ikke?" Det måtte jeg jo indrømme at jeg gjorde. Min mor kiggede på sit ur og sagde "Der er en time til at vi skal være i lufthavnen. Skal vi tage chancen, løbe ned og returnere den kjole du allerede har købt, og tage hen og købe den kjole du kiggede på før?"

Til a starte med synes jeg hun var skør, for vi havde ikke tid. Men på den anden side ville jeg så gerne have den anden kjole, så jeg endte med at sige ja. Og så spænede vi ellers gennem Barcelonas gader, fra hotellet, til den ene butik, til den anden butik; fik returneret den første kjole og videre til den anden kjole, jeg havde forelsket mig i. Og så var det ellers afsted mod lufthavnen! 

Vi nåede det heldigvis, i sidste øjeblik. Og det er den bedste ombestemmelse jeg nogensinde har gjort mig! 


Kjolen har et fantastisk smukt blondemønster med kirsebær og jordbær på, som jeg forsøgt at kopiere over på mine negle. Og hvis man lægger godt mærke til det, kan man spotte kranier flettet ind i blondemønsteret på kjolen, hvilket jeg synes er superfed og edgy detalje!Til neglene har jeg gjort brug af Ciatés "Unrestricted Glam", som baggrund, White Konad Stamping Polish til stamping, og Depends lakker nr. 453 og 458 fra deres nye O2 kollektion til jord- og kirsebærerne. 
Foresten, så vil jeg torsdag d. 8., fredag d. 9. og lørdag d. 10. oktober være at finde i Magasin på Kongens Nytorv fra kl 12-18, hvor jeg sammen med nogle andre skønne negletøser vil lakere forbipasserende med Depends 7Day lakker! Så hvis du har tid og lyst til at få en gratis lækker manicure, så slå endelig et smut forbi, og sig hej! 1 kommentar:

  1. Hej Ditte, kunne du være nået dertil, hvor du måske vil sælge denne? vh Camilla

    SvarSlet