fredag den 23. oktober 2015

KNÆK CANCER 2015

I anledning af Knæk Cancer ugen der har fundet sted hele uge 43, har jeg valgt at lave tre forskellige negledesigns der alle tager udgangspunkt i forskellige kampagner med fokus på kræft. De tre negledesigns er henholdvis inspireret af Tv2's "Knæk Cancer" indsamling, den lyserede brystkræftsløjfe og Movember, der kommer til at løbe af staben i den kommende måned. Jeg har 7-9-13 endnu ikke selv haft kræften tæt inde på livet, men kender så utroligt mange der har - og udover dette så taler statistikkerne for sig selv. 

Knæk Cancer: 


Ciaté: Boudoir // Ciaté: Unrestricted Glam // Depend: nr. 457


Dette design lavede jeg under sidste års "Knæk Cancer" uge. Jeg valgte at genskabe designet, da jeg synes at det er superfint men mine tekniske evner inden for nailart rykket sig en del det sidste år, så designet fik lige en opdatering. 

Brystkræftsløjfen: 


Ciaté: Snow Virgin // O.P.I.: LiveLoveCarnival // O.P.I.: Kiss Me I'm Brazilian // O.P.I.: Pink FridayBrystkræftsløjfen er nok den mest kendte kampagne af dem alle, og der findes et utal af negledesigns med udgangspunkt i den lyserøde sløjfe. Mit design udformede sig i en dotticure med gradient af lyserøde farver på en hvid baggrund og med sløjfen som en accent nail.

Movember: 


Depend 7Day: In Harmony (nr. 7048) //Ciaté: Unrestricted Galm // Ciaté: Snow VirginTil Movember neglene skulle der selvfølgelig overskæg til. Jeg er selv meget tilfreds med resultatet, da jeg ofte har forsøgt mig med overskæg uden held, men denne gang lykkedes det altså. 

Hvilket design kan du bedst lide og hvorfor? Smid gerne en kommentar nedenunder! How-to videoer til alle 3 designs vil være at finde på min instagram @dittepip i løbet af de kommende dage - tag mig gerne, hvis du kaster dig ud i ét af mine designs! 


2 kommentarer:

  1. Hvor er de altså flotte dine knæk cancer negle.. :D
    Kunne du ha lyst til at være med i en knæk cancer indsamling for bloggere??

    Knus <3

    SvarSlet