fredag den 22. november 2013

8. DECEMBER: VANILJEKRANSEI år valgte min mor at investere i sådan en fætter her fra Netto til 100 kr:Og den skulle helt sikkert afprøves med det samme! Så efter vi havde samlet den (hvilket tog sin tid), fandt vi en opskrift på vaniljekranse frem, og gik i gang! 

Opskriften vi brugte var af Mette Blomsterberg (hende er vi MEGET store fans af i min familie!) og blev bragt i Politiken d. 1/12-13. Men hvis du skulle have gået glip af den så findes den også lige her: Mette Blomsterbergs Vaniljekranse

Efter at have ladet dejen hvile i køleskabet i en times tid, blev det endelig tid til at prøve vores nye legetøj! Og det gik som smurt! Vi lavede dobbelt portion og fik så let som ingenting bagt 80 vaniljekranse. Så duftede der også af jul i hele huset - mums! Det kan godt være at der i opskriften står et bestemt antal minutter de skal bage, men hold godt øje med dem! Ovne varmer forskelligt, og nogle gange er det ét minuts forskel der afgør om de bliver sorte i bunden (og det lærte vi på den hårde måde!)1 kommentar: