tirsdag den 10. december 2013

10. DECEMBER: MINISLØJFEJeg faldt for længe siden over denne lille søde sløjfe på Pinterest, men nåede aldrig selv at få den afprøvet - før nu! Jeg tænkte at hvis man lavede den i røde og grønne farver ville den passe perfekt til jul! Og den ville både se fin ud på en pakke, et julekort, et til-og-fra-kort, med en klat lim på et lille hårspænde eller som øreringe - eller det kunne være at den havde en lille rolle at spille i indlægget imorgen!

Man skal bruge:

  • Bånd
  • Gaffel
  • Saks

Princippet er meget simpelt - båndet skal sno sig gennem gaffelens takker. Først den ene vej...


Og så den anden vej...


Og sådan fortsætter man ellers, enten til sløjfen har nået den størrelse man ønsker, eller til der ikke er mere plads på gaflen. Det er vigtig at man snor et ulige antal rækker, så bliver sløjfen symmetrisk, og minimum tre rækker. Som det kan ses på billedet nedenfor valgte jeg fem rækker til min sløjfe.


Stik nu et andet stykke snor, eventuelt i en anden farve, ind nederst mellem de to midterste takker på gaflen (dette kræver lidt fingerfærdighed eller hjælp fra en ven i nærheden)


Bind en knude som vist på billedet, og træk så båndet af gaflen - og man har den fineste lille sløjfe! (som det jo kan være skal bruges i morgendagens indlæg!) Ingen kommentarer:

Send en kommentar