søndag den 3. april 2016

100TH BIRTHDAY

Jakke og kjole: Vintage // Sko: Jumex // Taske: ebay
I går aftes var en helt fantastisk aften, hvor der blev spist god mad, drukket god vin og danset natten lang, alt sammen i det bedste selskab - min mor og stedfar holdt nemlig 100 års fødselsdag med mannér! Eller det vil sige at min mor fyldte 49 og min stedfar fyldte 51 og det skulle selvfølgelig fejres med familie og venner. 

Jeg elsker selv sådanne fester, og har længe set frem til deres fødselsdagsfest, hvilket jo selvfølgelig også betyder at jeg lang tid i forvejen havde planlagt både outfit og negle til dagen. 

Valget faldt på dette skønne sæt, bestående af kjole med matchende jakke, fra start 60'erne. Jeg fandt det gennem en gruppe på facebook, og blev hovedkuldsforelsket i det - og da jeg så at målene passede præcis til mig var der ikke noget at gøre: Jeg måtte bare eje det sæt! 


Det passer mig perfekt, og jeg er så glad for det. Noget af det skønneste ved vintage tøj, er at man dengang ikke var bange for at matche, som man har en tendens til at være i dag - kjolen kunne ofte være kompagneret af en taske, en hat eller som i dette tilfælde en fin lille jakke i nøjagtigt samme stof, hvilket jeg elsker! Og gennemført skulle det jo være, så selvfølgelig matchede jeg mine negle i samme mønster. 


Det var en helt fantastisk aften, og jeg følte mig så fin og så tilpas i mit outfit, som uden tvivl skal luftes igen ved næst givne lejlighed! 

1 kommentar:

  1. Jeg er blevet nomineret, og nu nominere jeg dig <3 Se mere om selve nomineringen lige her: http://tealattewithstyle.com/?p=4121 Håber du vil tage godt imod den - fordi du fortjener det.

    SvarSlet