onsdag den 26. august 2015

HELLO BARCA

Jeg er lige kommet hjem fra fantastiske 10 dage i Barcelona. Ja, det var varmt. Ja, det er en fed by. Ja, jeg har købt en masse neglelak dernede. Ja, jeg har lavet Barcelona-inspirerede negle. Og ja, jeg har lyst til at flytte derned og bo flere år. 


Det var fjerde gang jeg besøgte Barcelona. Det er stadig min yndlingsby i hele verden. Og det kommer fra én der både har besøgt Hoi An og Saigon i Vietnam, Los Angeles, San Fransico og Las Vegas i USA, Dubai, samt Paris, Bruxelles og Berlin - det er stadig i Barcelona jeg vil bo. Én af de helt store inspirationskilder i Barcelona er uden tvivl arkitekten Anotio Gauidi. Hans værker er fuldstændig fantastiske - både kirken La Sagrada Familla og huset Casa Batllo. 
Jeg blev så inspireret af hans fantastiske brug af mosaik at jeg valgte at lave denne gradient dotticure mens jeg var dernede - og jeg er vild med den!Og sådan så mine negle inde jeg tog afsted - de røg hurtigt af efter at jeg blev inspireret af Gauidis smukke værker! 


En helt væg med lak? Det er jo kunst i sig selv! btw så fandt jeg også en kæmpe avatar dernede - samt blev angrebet af en pterodactyl. Whats not to like about Barcelona?!?


1 kommentar:

  1. Fantastisk indlæg. Har aldrig selv besøgt Barcelona, men det er helt sikkert på min travel liste! :) Super fine billeder.
    http://julieguldbrandt.dk/

    SvarSlet