søndag den 17. maj 2015

50'S PARTY AT VEGA

Lørdag d. 16. maj 2015 deltog jeg i en af de sjoveste fester jeg længe har været med til. Den smukke blogger Alexia Dahl, kommenterede for et par uger siden på et af mine blogindlæg at jeg lignede en pige som klart skulle med til VEGAs store 50'er fest i maj. Jeg havde aldrig hørt om festen før hun nævnte det, men efter en hurtig google søgning fandt jeg ud af at det på ingen måde var noget jeg skulle gå glip af! Jeg fik straks min veninde Sarah med på idéen og vi bestilte billetterne til 50'er festen d. 16 maj. 

I går oprandt dagen så endelig, hvor vi kunne trække i farverige kjoler med struttende skørter, dyb rød læbestift og høje hæle og begive os afsted til VEGA med en flaske champagne i hånden. Vi var begge lidt spændte på hvordan arrangementet ville udvikle sig, og om det overhovedet var noget værd - men det var det bestemt! Jeg var trukket i min fantastiske blå kjole fra Collectif (med prikker!!) som jeg er dybt forelsket i. Min veninde lånte min blomstrede kjole jeg købte i genbrugsbutikken Prag København, og den sad som støbt på hende. Men den sad altså OVERHOVEDET ikke meget bedre på hende end den gør på mig! (misundelsesironi kan forekomme)

Vores winged eyeliner var spot on, og jeg gik hele vejen med en dyb, rød læbestift på læberne, der matchede til mine half moon manicure negle, jeg havde lavet i dagens anledning. 

Mine negle var måske ikke de mest kreative i forhold til hvad de plejer at være, men jeg synes det simple røde half moon passede perfekt til temaet - og nogle gange skal man jo også huske på at less is more.
Inde i VEGA diskede de op med et fantastisk show, med alt hvad hjertet kunne begære af fjer, pallietter og gennemført 50'er stemning. Bagefter blev der danset på livet løs til tonerne af Elvis, Diana Ross and the Supremes, Nancy Sinatra og soundtracket fra Grease. Det fedeste ved det hele var at alle bød alle op til dans - også selvom man ikke kendte dem. Så tog man en enkelt dans eller to sammen, hvorefter man takkede for dansen og gik hvert til sit. Jeg er SÅ meget fan af 50'er-jive-lindyhop dansen, for det er simpelthen det sjoveste at danse - også selvom danseskoene er lidt rustne. Så kan æbleplukkerdansen til technomusik på landets klubber og diskoteker godt pakke sammen! Kald mig bare gammeldags, men dét her er langt federe! 
En anden ting som i aller højeste grad også satte stemningen, var at folk havde gjort så meget ud af  sig selv - og det gjaldt for begge køn! Kvinderne var enten hoppet i de flotteste, struttende kjoler, eller havde møvet sig ned i sexet wiggel dress, håret var sat i finurlige victory rolls og læbestiften var altid lige ved hånden så man kunne nette sig. Mændende havde iført sig hvide skjorter med seler og matchende butterflies samt hatte i alle mulige farver og former. Det var som at træde direkte ind i første sæson af Mad Men, og jeg ELSKEDE det og følte mig så meget hjemme. 

Jeg spurgte indimellem folk om jeg måtte tage et par billeder af dem til min blog, og langt de fleste blev smigret og posede derefter til et lille photoshoot. Jeg kunne have fotograferet tusindvis flere, men jeg skulle jo også nå at nyde festen uden for kameralinsen. Uden for holdt der den fedeste rugbrødsfolkevogn - og den skulle der selvfølgelig også tages nogle billeder med! 
Der blev poset igennem! 


Måske lidt for meget...Jeg stødte tilfældigvis på min studiekammerat Kristina og hendes veninde. Jeg har været i praktik sammen med Kristina de seneste 3 uger, hvor vi har tilbragt meget tid sammen, men ingen af os havde overhovedet nævnt at skulle til 50'er fest i VEGA, så det var lidt af en overraskelse for os begge. 


Danseskoene blev slidt ned, (så meget at vi måtte gå barfodet hjem!) og vi vågnede op med utallige vabler på fødderne - men det var det værd! Og omkring kl 5.30 søndag morgen var det så tid for to trætte, men glade øgler at vende næsen hjemad. 
4 kommentarer:

 1. Årh hvor er du sød - og var var du også fin!

  Det var en fantastisk fest! Esker Vega's fester, de er så magiske!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var så lidt, det var rigtig hyggeligt at møde dig :) Ja, jeg kan da se at jeg skal til at holde skarpt øje med deres fester fremover!

   Slet
 2. Fantastisk blog! :)

  Som at være der selv. Jamen, hov ... det var man jo - og du indfanger stemningen fuldstændig.

  Hilsen et af dine foto"ofre" :)

  SvarSlet
 3. Hvor ser det festligt ud - og sikke en kjole, så fin!

  - Anne

  SvarSlet