søndag den 19. januar 2014

THE FAINTEST INK IS BETTER THAN THE BEST MEMORY


Først: Jeg har fået nyt layout! Mit forrige layout, som jeg valgte da jeg startede bloggen i sommeren 2013, var egentlig et lidt spontant og ikke så gennemtænkt layout - jeg havde bare travlt med at komme igang med at blogge! Men nu måtte være på tide med et 'ordenligt' og velovervejet layout. Og se! Der er nu kommet tags på alle indlæggene, og de befinder sig nederst i venstre hjørne, hvis man ruller lidt ned. Så hvis man ønsker at se alle mine indlæg der f.eks. har noget med smykker at gøre, så klikker man blot på linket med 'smykker', hvorefter de alle dukker op i kronologisk rækkefølge - Dét er smart synes jeg!


Og nu til det, det egentlig skal handle om: Jeg har en dårlig hukommelse. En meget dårlig hukommelse. Min mor kan ringe og bede mig om at gøre noget for hende og 2 minutter efter har jeg glemt det. Uanset hvor meget jeg anstrenger mig på at huske det, og ihærdigt prøver at lægge min distræthed bag mig, så hjemsøger det mig igen og igen. Min største frygt når jeg flytter hjemmefra er at jeg skal til at huske en masse ting helt selv, uden min mors hjælp. 

Shit. 

Heldigvis befandt svaret på mine bønner sig i min rodebunke af kreativitet, og denne hjemmelavede tavle skal nu være løsningen på min dårlige hukommelse! 

Der er mange fordele ved den; Den vil komme til at hænge på væggen, så jeg ser hver dag, det er nemt og hurtigt at skrive noget ned og slette det igen, og så pynter den tilmed! (og er desuden også virkelig nem og billig at lave) 

Man skal bruge: 

 • Ramme m. glas (jeg fandt en i genbrug til en 20'er)
 • Tavlemaling (jeg har købt en bøtte i Netto til en 50'er)
 • Pensel


Tag glasset først glasset ud af rammen og giv den et lag med tavlemalingen. Lad det tørre til næste dag og giv det derefter et lag mere. 
Når det andet lag også er tørt, så sæt glasset i rammen igen, og tavlen er klar til brug! 

En idé jeg kom i tanke om efter jeg havde lavet tavlen var, at man kunne have startet med at give det 2 lag magnetmaling og til sidst et lag tavlemaling oven på - så ville man også kunne hænge papir fast på tavlen med magneter! 


2 kommentarer:

 1. Ej et fedt tip!

  Knus
  hvidbrunette.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. Det er en virkelig god ide! Er også selv nødt til at skrive alt ned, hvis tankerne skal blive til noget, så det er helt klar et DIY jeg vil bogmærke og kigge på igen :D

  SvarSlet