mandag den 27. november 2017

VINTAGE CHRISTMAS TOWN WALK

Sidste søndag blev tilbragt i utroligt dejligt selskab, sammen med andre skønne vintagentusiaster. Vi havde nemlig besluttet os for at promenere Københavns juleklædte gader stræder i vores bedste vintertøj. Jeg var iført min skønne grønne frakke fra Aida Zak. mine 1980-leger-1910 støvler og i dagens anledning var håret sat op i fletninger i bedste nissestil med en lille barét som kirsebæret på toppen af kransekagen. 


Dagen startede på Centralhjørnet for at beundre deres fantastiske julepynt (og snuppe et lille glas gløgg eller en fadøl) hvor vi hurtigt blev enige om at vi en dag måtte bestille bord til frokost og variatéshow med Ilva Vræl. 


Derefter gik turen til fods ned mod D'angleterre for at beundre deres ikoniske julepynt, hvor temaet i år var H.C.Andersen, og hele facaden var dækket med 24 store skærme med tal på, som en gigantisk julekalender. På juletorvet foran det berømte hotel snuppede vi et par æbleskiver eller tre, en lille irish coffe og lommelærken gik på omgang. 

Herefter bevægede vi os ned mod Nimb, hvor vi sluttede dagen af i deres fantastiske lænestole foran pejsen med et varmt glas gløgg og en lille honningsnitte - uden tvivl den bedste gløgg jeg har smagt! Her fik vi varmet vores fødder og planlagt de næste mange vintage arrangementer. 
Alt i alt en fantastisk hyggelig dag i skønt selskab! 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar