fredag den 10. april 2015

WELCOME TO THE 60'S

Jeg er født i den forkerte tidsalder. Jeg vil stå og skrige mine lunger ud til en Rolling Stones koncert. Jeg vil se Twiggy på forsiderne af samtlige modeblade. Jeg vil have højt hår hver dag, og twiste til jeg segner. Kort sagt: Jeg vil leve i 60'erne. Og dog er jeg ret glad for min ligeløn, p-piller og generelle ligestilling i samfundet. Så må man jo ty til det næst bedste, og trække i et 60'er outfit for en dag. Med matchende negle selvfølgelig! 


Kjolen var en min veninde havde sat til salg på facebook. Da jeg så den, måtte jeg bare eje den, så vi lavede en lille byttehandel: Kjolen for kage. Jeg bagte kager til hende i bytte for kjolen - win win. 

Jeg er fuldstændigt forelsket i 60'er looket, som kjolen udstråler med sin form, længde, kraven og knapperne. Den er oprindeligt købt på asos, så ægte vintage er det desværre ikke. Men jeg elsker den bestemt ikke mindre af de grund. 
Jeg blev inspireret af kjolen til at lave dette fine design på mine negle, som efter min mening er ret 60'er agtigt. Det er her lavet i sort og hvid så det matcher kjolen, men det ville også være så flot i farver! 


Jeg har brugt Konad plade nr. m65 og ligeledes sorte lak. Den hvide baggrund er Rimmels 703 White Hot Love fra deres Rita Ora kollektion (som jeg btw er fuldstændigt forelsket i - hvorfor har de kun lavet 6 lakker i den kollektion?!?!) 
Hvis du helt selv kunne bestemme, hvilken tidsalder ville du leve i? 

2 kommentarer:

  1. Hahaha, nå du er en tresser pige, der kan man bare se. Jeg nød at læse indlægget - og ja, jeg er en årgang 53, så jeg oplevede det ;)

    SvarSlet
  2. wouaw again :) you are absolutely gorgeous!
    Frenchman

    SvarSlet