lørdag den 20. maj 2017

FOTOSHOOT MED OLIVER FÖRSTNER


For et stykke tid siden blev jeg kontaktet af Oliver på instagram. Han er amatørfotograf, og har i mange år taget billeder af landskab og bygninger, men havde for nyligt kastet sig ud i at fotografere personer og portrætbilleder. Han var faldet over min instagram, og synes at det kunne være interessant at lave et fotoshoot med mig og mine vintagekjoler. Så for et par uger siden mødtes vi ude i en park på Amager, for at tage billeder sammen. 

Det var en lidt uvante roller for os begge, da han er ny i at fotografere personer og jeg ikke er vant til at stå model for en fotograf men blot til gå model til modeshows. Men efter et stykke tid fandt vi en rytme, og ved fælles hjælp fik vi skabt disse billeder, som jeg håber I vil synes om. 

Vi tog billeder af i alt tre forskellige sæt tøj. Mit første outfit er mit edwardianske sæt, som jeg havde på bloggen for et stykke tid siden. Hatten er hjemmelavet ud af en gammel stråhat, et stykke stof og nogle plastikblomster, skjorten er en gammel en jeg købte på Asos for et par år siden, nederdelen er fundet på et loppemarked og er højst sandsynligt fra 70'erne og skoene er fundet i Episode i Amsterdam. Parasolen er af den lette løsning og købt på ebay. 

Mit andet outfit er min amerikanske spadserdragt fra 1957, som jeg også havde på til vintagemessen i marts, hvor jeg også fandt min skønne hat fra FN92, der passede perfekt til dragten. Skoene er fundet i Røde Kors genbrug og kufferten er købt på et loppemarked for en del år siden.

Mit tredje outfit er min 1950'er kjole jeg købte på sidste års vintagemesse, og er en af mine absolutte yndlingskjoler. Fascinatoren er fra True Bird Vintage, og er lavet af en gammel hat fra 1960'erne. Skoene er købt af en privatperson på facebook. 

Det var en fantastisk sjov oplevelse, og jeg håber I vil synes om billederne. I kan tage et kig på Olivers andre projekter på hans hjemmeside http://www.oliverfoerstner.com/index

3 kommentarer:

 1. Kæmpe thumbs up! Super fed lokation, der bare falder i ét med tøjet! Det ser kanon godt ud :D

  SvarSlet
 2. De er da blevet så gode!! Jeg glæder mig til at få lov til at fotografere dig, når du kommer til Odense..<3 Kram!
  Ps. Super fedt look til din blog.

  SvarSlet
 3. SÅ gode billeder! Jeg er vild med det hvor du sidder foran kufferten. :)

  SvarSlet