lørdag den 14. marts 2015

HOW TO: REVERSE STAMPING



For ikke så lang tid siden lavede jeg et indlæg hvor jeg forklarede om stamping, hvilket kan læses lige her. Men der findes også en anden metode at påføre de fine stempler på ved navn "reverse stamping". Som navnet antyder, så påfører man stemplet omvendt end normalt, forstået på den måde at når man har stempelmønsteret på puden, så lægger man et lag gennemsigtig lak over, venter på at det er tørt, hvorefter man kan tage mønsteret af stempelpuden og lægge det oven på den nylakerede negl. Også denne gang har jeg lavet en lille video der illustrerer dette: 



Fordelen ved reverse stamping er at man kan lægge det meget præcist oven på neglen, hvilket nogle gange kan være svært hvis man overfører stemplet direkte fra stempelpuden og over på neglen. Desuden er der mulighed for at farvelægge mønsteret med neglelak mens det er på puden, hvilket kan give nogle meget detaljerede motiver, hvilket jeg meget snart regner med også at lave et blogindlæg om. 

Jeg har døbt disse negle "Latte Art", da jeg synes de minder vildt meget om ja, latte art (hvilket jeg btw synes er dybt fascinerende - nyt life goal!) 







#fjollefjollefjolle







1 kommentar: